Huisartsenpraktijk Vogel is geopend op:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur - 17.00 uur Donderdag tot 12.30 uur
Telefoonnummer:
071 - 401 29 21
Telefoonnummer: 071 - 401 29 21
Geopend op: Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur - 17.00 uur Donderdag tot 12.30 uur

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Verhuizing naar Medisch Centrum De Coepel


Rond september 2019 zal de praktijk verhuizen naar Medisch Centrum De Coepel. Wij verwachten met de ontwikkeling van deze ruimte een nieuwe, frisse en moderne huisartsenpraktijk te ontwikkelen waarin alle facetten van de huisartsenzorg optimaal uitgevoerd kunnen worden.
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Vertrek Wilma Biemond


Wij vinden het erg jammer, maar in september gaat onze praktijkverpleegkundige Wilma Biemond ons verlaten. Zij heeft elders een baan aangeboden gekregen voor meer uren. Tot op heden hebben wij nog geen geschikte opvolger gevonden. Gelukkig zal Wilma af en toe wel nog in kunnen springen, dus wellicht ziet u haar bij een volgende controle toch nog. Ook Nieske zal enkele dagen extra aanwezig zijn.
Lees verder »

Voedingshypes


Een nieuw jaar is weer begonnen. Velen hebben goede voornemens zoals stoppen met roken, meer bewegen en het gewicht verbeteren. Op internet, televisie en in tijdschriften is veel informatie te vinden hoe afvallen het best aangepakt kan worden. Het is alleen lastig om daar in het oerwoud van gegevens de juiste informatie te achterhalen.
Lees verder »

Reisadvisering stopt


Voorheen kon u bij ons terecht voor een reisadvies. Deze zorg valt buiten de huisartsenzorg en zodoende verwijzen wij u naar een erkend vaccinatiebureau. Via deze link kunt u nagaan waar u terecht kunt; https://www.lcr.nl/Vaccinatie-adressen
Lees verder »

Afscheidsreceptie Wil Bergman


Vrijdag 6 oktober was de afscheidsreceptie in de Roskam. Vele van u hebben de moeite genomen om langs te komen, het was overweldigend. Wij danken u heel hartelijk voor uw komst! Ook de vele reacties via mail en post waardoor we een bijzonder boek hebben kunnen overhandigen waren hartverwarmend: ontzettend bedankt! Het was voor ons een dag die ons bij zal blijven.
Lees verder »

Langer consult bij meerdere hulpvragen


Een volle wachtkamer...Helaas zal dit u niet vreemd zijn. Meestal komt dit doordat patiënten regelmatig meerdere klachten willen bespreken en dit niet van tevoren aan hebben gegeven. Wij geven graag elke patiënt die op het spreekuur komt voldoende aandacht. Een consultduur van 10 minuten is voor meerdere klachten niet voldoende. Het kan daardoor voorkomen dat de huisarts u vraagt om een nieuwe afspraak te maken. U kunt uiteraard bij het maken van de afspraak vragen om een dubbele afspraak als u meerdere hulpvragen heeft of graag een uitgebreider gesprek wilt. Op deze manier houden we de uitloop van het spreekuur beperkt.
Lees verder »

Andere huisarts voor vakantiewaarneming


Op donderdagmiddag en in vakanties kon u in geval van spoed terecht bij dokter van Duijn. Dokter van Duijn is inmiddels met pensioen gegaan. Zijn praktijk is overgenomen door dokter Broek. Zij zal de waarneming op de gebruikelijke wijze overnemen.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten